Asuntomyyjä, uudistuotanto, Sievi Asunnot Oy

Sievi Asunnot Oy on erikoistunut suomalaiseen puurakentamiseen. Kaikki käyttämämme puu on suomalaista ja elementit teemme Sievi Elementin puuelementtitehtaassa Pohjois-Pohjanmaan Sievissä. Sievi Asuntojen taloyhtiöt istuvat hyvin ympäristöönsä ja ne näyttävät hyviltä myös arkkitehtonisesti. Arvojamme ovat asumisen vaivattomuus ja huolettomuus, arjen helppous sekä suomalaisen puurakentamisen arvostaminen. Sievi Asunnot kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jossa toteutamme suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 73 miljoonaa euroa. Lue lisää www.sieviasunnot.fi          

Varmistaakseemme laadukkaan, asiantuntevan asiakaspalvelun ja korkean asiakastyytyväisyyden, haemme nyt omaan organisaatioomme Asuntomyyjää uudistuotantomme myyntiin.

Meillä pääset osaksi neljän hengen, dynaamista, rentoa, mutta tavoitteellista RS-tiimiä, jota vetää projektipäällikkömme Elina Esko. Meillä saat tilaisuuden vaikuttaa niin oman työsi sisältöön kuin organisaatiomme kokonaiskehitykseen, työyhteisössä, jossa tutkitusti viihdytään! Rooli on uusi, joten pääset heti luomaan kanssamme uutta tapaa tehdä myyntiä. Oman kehityksesi ja kasvumme myötä, tulevaisuutesi on turvattu Sievi Asunnoilla ja osana Sievi Group-konsernia.

Ensijainen tehtäväsi on asunto-osakeyhtiökohteiden aktiivinen myynti Pääkaupunkiseudulla ja osin myös Tampereella. Työssäsi huolehdit koko myyntiprosessista, lähtien ennakkomarkkinointimateriaalien ja myynti-ilmoitusten laadinnasta  sekä niiden ylläpidosta eri portaaleissa. Ensiluokkaisen asiakaskokemuksen jätät aktiivisen yhteydenpidon ja läpikotaisen kohdetuntemuksen kautta. Huolehdit varaussopimuksista ja kauppakirjoista, niiden oikeellisuudesta sekä huolellisesta läpikäymisestä asiakkaan kanssa kaupantekotilaisuudessa. Jälkimarkkinointia unohtamatta.  Työssä onnistumista edesauttaa asuntosuunnittelumme, joka on palkittu useaan otteeseen korkean laatunsa ja näyttävyytensä ansiosta. Vuonna 2023 myyntiin tulee arviolta noin 30-40 uutta upeaa kohdetta.

Silloin kun et ole liikkeellä, töitä voit tehdä toimistoltamme käsin Vantaalta tai halutessasi myös etänä. Asiakkaitasi tapaat etäyhteyksin, sekä Vantaan ja Tampereen showroomeissamme, satunnaisesti myös tonteilla. Työtäsi teet pääsääntöisesti päiväsaikaan, arkisin, jotta saat nauttia myös viikonloppuvapaista.

Tehtävässäsi pääset myös:

 • Vaikuttamaan mihin tulevat kohteemme rakentuvat. Myyntityön lisäksi osallistut aktiivisesti tonttihankintaan alueellasi.
 • Tarjoamaan myynnin näkökulman hankesuunnitteluun muun muassa pitämällä yllä asuntomarkkinatuntemustasi ja tuottamalla tietoa organisaatioomme käyttöön.
 • Osallistumaan tiiviisti myyntistrategian, markkinointimateriaalien ja mainoskampanjoiden suunnitteluun yhdessä hanketiimin ja mainostoimiston kanssa.
 • Ylläpitämään ja kehittämään asiakastyytyväisyyttä. Tavoitteenasi on olla tuottamassa mieleenpainuvia asiakaskokemuksia, yhdessä heidän elämänsä isoimmassa hankinnassa.

Näkemyksemme mukaan tämä rooli on omiaan sinulle, jolla on taustallaan kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä parin kolmen vuoden ajalta, esimerkiksi kiinteistönvälittäjänä. Pitkää kokemusta tärkeämpänä pidämme innokkuuttasi ja kehityshenkistä otetta työn tekemiseen. Tietenkin olet myös myyntihenkinen, rautainen asiakaspalvelun ammattilainen ja sanomattakin on selvää, että toimintatapaasi kuvastaa vastuullisuus ja huolellisuus.

Lisäksi odotamme, että:

 • Tunnet asuntokauppalain ja RS-järjestelmän. Olet mahdollisesti jo työssäsi myynytkin uudiskohteita. LKV-pätevyyden katsomme eduksesi.
 • Ymmärrät rakentamisen perusteita.
 • Sinulla on oman auton käyttömahdollisuus ja valmius liikkua Pääkaupunkiseudulla sekä ajoittain myös Tampereella.

Meiltä saat työn, jossa:

 • Saat jatkuvan tuen työllesi ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi, rakentamisen ammattilaisillamme on vankka osaaminen ja haluamme auttaa myös sinua menestymään työssäsi.
 • Saat kasvuyrityksen ja Sievi Group -rakennuskonsernin tarjoamat mahdollisuudet urakehitykseen ja oppimiseen. Pidämme työntekijöistämme huolta.
 • Mukavat työkaverit ja yritysjohdon ympärillesi matalarakenteisessa organisaatiossa.
 • Palkkauksen, joka on kannustava ja johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Maksamme sinulle reilua peruspalkkaa ja lisäksi provisiota jokaisesta myymästäsi asunnosta ja hankkimastasi tontista.
 • Saat lisäksi lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun, puhelinedun, ajantasaiset työvälineet, modernit työtilat sekä mahdollisuuden sähkö-/polkupyöräetuun.

Sievi-perheessämme työskentelee jo yli 120 ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota!

Tehtävässäsi pääset aloittamaan syyskuussa.

Rekrytointia Sievi Asuntojen kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 161 2474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta, osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=272 . Hakuaikaa on 15.5. asti. Haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä.