Elementtirakentamisen projektimyyjä Sievi Elementille

Me tiedämme täsmälleen, miten toimivat ja kustannustehokkaat elementtiratkaisut tehdään, nyt haluamme vahvistaa myyntiorganisaatiotamme. Haemmekin nyt osaksi pientä ja vikkelää myyntitiimiämme elementtirakentamisen projektimyyjää. Tervetuloa osaksi työyhteisöä, jossa ennen muuta viihdytään, katsotaan tulevaisuuteen ja ollaan jatkuvan kehittymisen tiellä. Uusi kollegamme, eli sinä, pääset aloittamaan tehtävässäsi elokuun aikana.   

Tehtävänäsi on myydä valmistamiamme puuelementtejä ammattirakentajille, Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueilla. Työtä voit tehdä myös etänä, niiltä osin, kun työ ei edellytä liikkumista asiakkaiden luona. Toivomme kuitenkin, että kotipesääsi pidät jommankumman myyntialueesi tuntumassa.

Tehtävässäsi huolehdit koko myynnin prosessista, aina ensikontaktista, kaupantekoon ja jälkihoitoon. Myyt tuotteen ja toimitussisällön asiakkaan tarpeisiin, lasket ja laadit tarjoukset, huolehdit laadukkaasta asiakassuhteen hoidosta, sekä pyrit tunnistamaan myös asiakkaan tulevat tarpeet. Projektimyyjän roolissa olet mukana asiakkaan projektissa aina ensikontaktista kohteen luovutukseen saakka. Tyhjästä ei tarvitse aloittaa, sillä saat heti hoitaaksesi valmiita asiakkuuksia ja pääset tekemään tarjouksia. Tavoitteenasi on kuitenkin aktiivisesti kasvattaa nykyistä asiakaskuntaamme.

Vastaat itsenäisesti oman alueesi myynnistä, mutta meillä ei tarvitse kuitenkaan tehdä töitä yksin. Lähimmät kollegasi ovat vähintään puhelinsoiton päässä ja teet myös tiivistä yhteistyötä muun organisaatiomme kanssa, me menestymme yhdessä. Uskomme myös, että osaksi porukkaamme on helppo sujahtaa, sillä meillä on hyvä yhteishenki, loistava porukka ja avoin työkulttuuri.

Loistavien asiakaskokemuksien tuottaminen ammattitaidolla on meille kunnia-asia, sitä toivomme myös tulevalta projektimyyjältämme.

Annamme tilaa kehitykselle, mutta mielestämme tehtävässä parhaiten menestyt, jos sinulla on:

 • Muutaman vuoden kokemus rakennusalalta ja aiempaa kokemusta projektimyynnin tehtävistä. Eduksesi katsomme erityisesti puurakentamisen tuntemuksen ja rakennusalan koulutuksen.
 • Aloitteellinen ja itseohjautuva työskentelyote. Teet työsi vastuullisesti ja arvostat pitkiä asiakassuhteita.
 • Lyömätön tilannetaju, osaat neuvotella ja toimia saumattomassa vuorovaikutuksessa muiden kanssa.
 • Omaat positiivisen elämänasenteen, haluat oppia uutta ja kasvaa kanssamme.
 • Matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuus.
 • Sujuvan suomen kielentaidon lisäksi toivomme, että kykenet työskentelemään myös englanniksi.

Me tarjoamme sinulle:

 • Huolellisen perehdytyksen tehtäviisi ja koko työyhteisömme vahvan tuen työllesi, myös tulevaisuudessa.
 • Kokeneet, mukavat työkaverit sekä yritysjohdon ja oman paikkasi matalarakenteisessa organisaatiossa.
 • Mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisten, nykyaikaisessa elementtitehtaassa valmistettujen tuotteiden parissa.
 • Kiinteän kuukausipalkan lisäksi maksamme sinulle provisiota tekemästäsi myynnistä. Tavoiteansiotasosi on 4 000–6 000 €/kk. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, sekä puhelin, – lounas- ja polkupyöräedun.
 • Kehitysmahdollisuudet urallesi kasvavassa yrityksessä ja Sievi Group konsernissa.

Sievi-perheessämme työskentelee jo yli 120 ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota!

Rekrytointia Sievi Element Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli OyLisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut ti-ke klo 13–15 viikoilla 22 ja 23.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen Rekrytointitallin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 18.6.2023. Haastattelut aloitamme hakuajan päätyttyä.

Haku alkaa 29. toukokuuta 2023 ja päättyy 18. kesäkuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki).

Tarjoamme

 • Työsuhdepyörä
 • Laaja työterveyshuolto
 • Kulttuuri- ja liikuntaetu
 • Lounasetu
 • Puhelinetu

 

Hae tähän työpaikkaan

 

Sievi Element Oy

Sievi Element – Toimiviksi suunnitellut ja taidolla toteutetut puuelementit. Tuotamme puurakenteisia seinäelementtejä ja valmisosia ammattirakentajien tarpeisiin. Toimitamme kustannustehokkaat ja korkealaatuiset elementit omakotitaloihin, rivitaloihin, luhtitaloihin, pienkerrostaloihin sekä hyvinvointitiloihin, hoivakoteihin, päiväkoteihin ja kouluihin. Vuosittain valmistamme satoja kohteita ympäri Suomen.Sievi Element kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten onnellisuutta rakentamalla ainutlaatuisia koteja ja hoivatiloja asumisen kaikkiin elämänvaiheisiin sekä hoivan erilaisiin tilatarpeisiin.