HR-assistentti, Kokkola

Sievi Group Oy on suomalainen pientalorakentaja, joka rakentaa laadukkaasti muuttovalmiita ja palveluun perustuvia asuntoja sekä hyvinvointitiloja ihmisen kaikkiin elämänvaiheisiin. Koko konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 74 M€ ja päätoimistot sijaitsevat Kokkolassa, Sievissä, Vaasassa, Tampereella sekä Vantaalla. Konserni työllistää yli 130 rakennusalan ammattilaista.

 

Nyt etsimme Kokkolaan

HR-ASSISTENTTIA 

 

Nautitko monipuolisista tehtävistä HR- ja taloushallinnon parissa, eivätkä muutkaan toimiston päivittäiseen toimintaan liittyvät tehtävät ole sinulle vieraita?

 

Olet mukana kehittämässä Sievi Groupin HR-toimintoja sekä -prosesseja ja toimit yhteyshenkilönä palkanlaskennan ja työntekijöiden välillä. Olet HR:n päivittäisten tehtävien lisäksi valmis auttamaan taloushallinnon ja toimiston muissa tehtävissä. Kokemuksesi palkanlaskennasta, siihen liittyvästä raportoinnista sekä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta katsotaan eduksi.

 

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja hallitset sujuvasti suomen kielen. Omaat mahdollisesti TES-tietämystä. Lisäksi arvostamme persoonallisia puoliasi. Luonteeltasi olet sosiaalinen, rohkea ja avoin. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja pystyt toimimaan itsenäisesti tehtävässä.

 

Olemme nuorekas, innovatiivinen ja humoristinen työyhteisö, joka ei pienistä säpsähdä. Meillä osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan mahdollisuus kehittyä ja kehittää. 

 

 

Lisätietoja antaa mielellään Päivi Ekholm 040 5245554 /  paivi.ekholm@wasatalent.fi  

 

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme https://www.wasatalent.fi/vacancy/  ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 1.12.2019