Projektikoordinaattori Sievi Asunnoille

Sievi Asunnot Oy kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jossa toteutamme suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Sievi Asuntojen ydintoimintaa on pientalokohteiden perustajaurakointi. Toimintamme keskeisiä arvoja ovat asumisen vaivattomuus ja huolettomuus, arjen helppous sekä suomalaisen puurakentamisen arvostaminen.

Etsimme nyt pieneen, mutta tehokkaaseen hanketiimiimme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä projektikoordinaattoria perhevapaan sijaisuuteen.

Projektikoordinaattorin tärkeimpiä vastuualueita ja tehtäviä ovat:

Muutostöiden ja sisustusmateriaalivalintojen koordinointi.

Asuntoyhtiökohteiden asiakaspalvelu, laskutukset ja viestintä.

Myyntimateriaalien ja asukasohjeiden tuottaminen ja kehittäminen.

Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa rakennusprojektin edetessä.

Tarjoamme sinulle:

Haasteellisen ja monipuolisen työn kotimaisessa, matalan organisaatiorakenteen yrityksessä. Projektikoordinaattori on yksi avainhenkilöistä varmistamassa menestyksekästä liiketoimintaa ja tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia perustajaurakoinnin ja RS-järjestelmän salat.

Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja avoimen, välittömän työyhteisön tuen.

Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan esim. sosiaaliseen mediaan tai taloushallinnon tehtäviin.

Saat hyvät työvälineet ja viihtyisän työpisteen Tampereen keskustassa. Puhelin- sekä lounas- ja liikunta/kulttuurietu kuuluvat myös pakettiin. Tampereen toimistollamme on mahdollisuus myös kuntosalin käyttöön ja mikäli taitat työmatkasi lihasvoimin, käytössä on myös hyvät pesu- ja pukutilat. Suhtaudumme myönteisesti myös etätyöhön.

Odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulta löytyy korkeakoulututkinto (tekninen, kaupallinen tai hallinnollinen) tai olet juuri valmistumassa. Rakennusalan tuntemuksesta ja kokemuksesta uudiskohdetuotannosta on etua tehtävässä, mutta se ei ole välttämätöntä. Asuntokauppalain, asunto-osakeyhtiölain ja RS-järjestelmän tuntemus on myös hyödyksi.

Työskentelytapasi tulee olla itseohjautuva ja osaat kantaa vastuun omasta työstäsi. Pystyt hallitsemaan ja ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia. Olet myös tarvittaessa valmis auttamaan tiimikaveria.

Sinulla tulisi olla jo kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä ja vahva halu työskennellä asiakasrajapinnassa.

Tietotekniset valmiutesi ovat tätä päivää ja suhtaudut avoimesti uuden oppimiseen.

Viestit sujuvalla suomella sekä suullisesti että kirjallisesti. Tarvittaessa palvelet asiakkaita englanniksi ja mahdollisesti myös ruotsiksi.

Pystyt silloin tällöin matkustamaan työmaillemme pääkaupunkiseudulla ja Tampereen kaupunkiseudulla.

Työyhteisössämme vallitsee rento ilmapiiri ja kukoistaa hurtti huumori. Odotamme sinultakin ammattimaista, mutta kuitenkin myös rentoa asennetta ja huumorintajua.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021 osoitteella elina.esko@sieviasunnot.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Elina Esko, puh. 050 445 5940. Soittoaika pe 10.9. klo 9-11 ja ke 15.9. klo 12-14.

Tehtävä on perhevapaan sijaisuus. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään joulukuussa.

Tutustu meihin www.sieviasunnot.fi