Projektipäällikkö Sievitalolle

Haluatko työskennellä kasvavassa, menestyvässä ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa kiitosta saa niin ilmapiiri, läpinäkyvä yrityskulttuuri kuin uusien henkilöiden perehdytyskin?

Nyt siihen avautuu tilaisuus, sillä haemme nyt Projektipäällikköä, nykyisen henkilön siirtyessä konsernin sisällä muihin tehtäviin. Sievitalolla työskentelee viisi projektipäällikköä, jokainen vastaten omasta alueestaan. Sinun toimialueesi tulee olemaan Itä-Suomi, asuinkuntasi voi siis olla esimerkiksi Mikkeli tai Lahti. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, sillä liikut aktiivisesti alueesi kohteissa.  Niiltä osin, kun tehtävä ei vaadi liikkumista kentällä, töitä voit tehdä etänä. Vuositasolla pääset mukaan noin kolmenkymmenen rakennusprojektin toteuttamiseen ja sen myötä, rakentamaan unelmien koteja ja onnellista elämää asiakkaillemme.

Tehtävässäsi vastaat ja koordinoit pientalojen rakentamisesta omalla alueellasi, ohjaat ja opastat asiakkaita, sekä toimit hyvässä yhteistyössä heidän kanssaan aina tilauksesta rakennusprojektin luovutukseen saakka. Vastuullesi kuuluu työmaiden aikatauluista vastaaminen, laadunvalvonta sekä alihankintaverkostosta ja budjetista vastaaminen. Etsimämme henkilö kommunikoi hyvässä vuorovaikutuksessa niin muun organisaation, ammattilaisten, kuin kuluttajien, eli asiakkaidemme kanssa.

Avaintekijät tehtävässä menestymiseen:

 • Työkokemusta useamman vuoden ajalta ja hyvä rakennusalan ja rakentamisen tuntemus.
 • Rakennusalan tutkinto sekä aiempi kokemus esihenkilötehtävistä tai tiimin vetäjän roolista. Kokeneelle kirvesmiehelle/pienyrittäjälle tässä on myös oivallinen tilaisuus urakehitykseen.
 • Neuvottelu- ja viestintätaidot, sekä kyky toimia ammattimaisesti erilaisten sidosryhmien välillä. Toimit luontevasti ihmisten parissa ja myös osana tiimiä.
 • Vastuullinen, aktiivinen ja itseohjautuva työskentelytyyli, viet asiat laadukkaasti loppuun asti.
 • Halu olla mukana kehittämässä toimintaamme ja sitoutua yhteisiin tavoitteisiimme.

Me tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen roolin ja laadukkaat järjestelmät sekä prosessit työn tekemiseen.
 • Kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja organisaation jatkuvan tuen työllesi.
 • Työyhteisön ympärillesi, jossa viihdytään ja hyviin tuloksiin päästään hyvinvoinnin kautta.
 • Avoimen ja läpinäkyvästi toimivan, matalarakenteisen organisaation, jossa autamme toisiamme menestymään.
 • Kehitysmahdollisuudet urallesi kasvavassa yrityksessä ja Sievi Group konsernissa.
 • Kiinteän kuukausipalkan lisäksi maksamme projektikohtaista tulospalkkiota.
 • Kulttuuri- ja liikuntasetelit, puhelinedun, ajantasaiset työvälineet ja modernit työtilat sekä mahdollisuuden sähkö-/polkupyöräetuun ja autoetuun.

Tehtävässä pääset aloittamaan heti, sopimuksen mukaan. Nyt haluaisimmekin kuulla sinusta.

Sievi Groupilla työskentelee jo yli sata ammattilaista, tervetuloa osaksi kehittyvää ja kasvavaa organisaatiota! 

Rekrytointia Sievitalo Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fiPuhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15. 

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=175 viimeistään 8.9.2021. Tehtävään sopivat henkilöt kutsutaan videohaastatteluun hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla.