Takuutyöpäällikkö Sievi Asunnoille

Olemme rakennusalan vahva kasvuyritys ja nyt haemme organisaatioomme Takuutyöpäällikköä. 

Takuutyöpäällikön rooli on yksi toimintamme kulmakivistä, jolla varmistamme jatkossakin tyytyväiset asiakkaat ja laadukkaat rakennukset.

Työssäsi vastaat asuntokauppalain mukaisista vuositakuiden toteutumisista ja takuutarkastusprosessin käynnistämisestä sekä etenemisestä. Kehität prosesseja ja tuotat tietoa rakentamisen johdolle, laadun parantamisen näkökulmasta.

Kommunikoit sujuvasti ja määrätietoisesti muun muassa asunto-osakeyhtiöiden hallitusten ja isännöitsijöiden kanssa, koordinoit urakoitsijoiden toimintaa sekä pidät sidosryhmät ajan tasalla takuutyökorjausten eri vaiheista. Omalla työlläsi pääset suoraan vaikuttamaan prosessien sujuvuuteen ja laatuun, josta olemme jo nyt hyvin ylpeitä.

Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa ja liikutkin kentällä noin puolet työajasta. Toimipiste on valittavissa moderneista tiloista Vantaalta tai Tampereelta, suhtaudumme myönteisesti myös etätyöskentelyyn. Työsi pääset aloittamaan uusien projektien parissa, joten ensimmäisen vuotesi painopiste on huolellisessa perehtymisessä ja toiminnan kehittämisessä.

Mikäli sinulla on jo jonkin verran hankittua kokemusta työnjohtajan tai työpäällikön tehtävistä korjausrakentamisen parissa, olet korkeakouluopintojen loppusuoralla tai olet toiminut vastaavassa tehtävässä, saatat olla etsimämme henkilö. Sopivalta ehdokkaalta löytyy myös rakennusalan tutkinto ja vahva ymmärrys rakennusalan laatuvaatimuksista.  

Mielestämme tehtävässä menestyy henkilö, jolla on:

  • Päättäväinen ja määrätietoinen ote työn tekemisessä, viet asiat maaliin tarkkuudella ja huolellisuudella.
  • Kyky johtaa itsesi lisäksi myös muiden toimintaa, olet mestari koordinoimaan ja pitämään langat käsissäsi.
  • Kyky säilyttää tyyneys ja tasapaino tekemisessä, sinusta huokuu ammattimaisuus myös haastavissa tilanteissa.
  • Halu kehittää ja kehittyä, arvostat laatua ja haluat olla tärkeä osa menestystämme.

Meiltä saat työn, jossa:

  • Saat jatkuvan tuen työllesi ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi, rakentamisen ammattilaisillamme on vankka osaaminen ja haluamme auttaa myös sinua menestymään työssäsi.
  • Saat kasvuyrityksen ja Sievi Group -rakennuskonsernin tarjoamat mahdollisuudet urakehitykseen ja oppimiseen. Pidämme työntekijöistämme huolta.
  • Mukavat työkaverit ja yritysjohdon ympärillesi matalarakenteisessa organisaatiossa, sekä avainroolin työyhteisössämme.
  • Palkkaus on reilu, joka kokemuksesta ja koulutuksestasi riippuen on noin 4000–5000 €/kk, toiveenkin saa esittää. Lisäksi maksamme tuntuvaa tulospalkkiota hyvin tehdystä työstä.
  • Saat lisäksi autoedun, kulttuuri- ja liikuntasetelit, puhelinedun, ajantasaiset työvälineet, modernit työtilat sekä mahdollisuuden sähkö-/polkupyöräetuun.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi rakentamisen ammattilaisten joukkoa Sievi Asunnoille, nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Rekrytointia Sievi Asuntojen kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 161 2474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi. Puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=180. Hakuaikaa on 23.9. asti.