Myyntiedustaja Sievi Elementille

Sievi Element vahvistaa myyntiorganisaatiotaan

Haemme

YRITTÄJÄPOHJAISIA MYYNTIEDUSTAJIA

Ouluun, Rovaniemelle sekä Joensuuhun.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän korkealaatuisten puuelementtituotteiden parissa. Toimit projektimyyjänä ammattirakentajille. Hyvin suunnitelluilla ja laadukkaasti toteutetuilla elementtiratkaisuilla autat asiakkaitamme toteuttamaan rakennuskohteet kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa.
Vahvuutemme on kokonaispalvelussa, joka kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen. Uusi tehdas ja nykyaikainen tuotantokoneistomme takaa hyvän ja tasaisen laadun.

Odotamme sinulta:

  • tuloksellista ja vastuullista otetta työhön
  • kykyä oppia uutta
  • hyvää asennetta ja oma-aloitteellisuutta.

Tarjoamme sinulle

  • mukavan työyhteisön ja sen antaman tuen
  • mahdollisuuden erinomaiseen ansiotasoon
  • hyvän perehdytyksen ja koulutuksen.

Eduksesi katsomme myynnin parissa saamasi kannukset.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut heti. Laita hakemukseesi mahdollinen aloituspäivämäärä. Työn alkamisajankohdasta voimme sopia yhdessä.

Lisätietoja ja hakemukset:
Ari Hyötylä
p. 040 576 1162
ari.hyotyla@sievielement.fi


Sievi Element Oy tuottaa puurakenteisia seinäelementtejä ja valmisosia ammattirakentajien tarpeisiin. Toimitamme kustannustehokkaat ja korkealaatuiset elementit omakotitaloihin, rivitaloihin, luhtitaloihin, pienkerrostaloihin sekä hyvinvointitiloihin, hoivakoteihin, päiväkoteihin ja kouluihin.

Sievi Element kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, jossa toteutamme suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Meiltä saat muuttovalmiit talopaketit, räätälöidyt ratkaisut, täyden palvelun asunnot sekä hoiva- ja hyvinvointitilat.

Lue lisää Sievi Elementistä