Asuntomessujen Sievitalo Kultakoivu toivottaa vierailijat tervetulleiksi

 

Sievitalo Kultakoivu
Tuusulan Asuntomessut Sievitalo Kultakoivu

Tuusulan Asuntomessualueelle rakentuva Sievitalo Kultakoivu on suunniteltu Oma Malli -palvelulla, jonka avulla talo on räätälöity ympäristön ja kohteen vaatimuksiin sopivaksi.

Lämminhenkinen ja ajaton messutalo soveltuu erinomaisesti lapsiperheelle. Talon suunnittelun ja materiaalivalintojen lähtökohtana ovat olleet kestävyys, terveellisyys sekä ympäristöystävällisyys. Tavoitteena on ollut luoda koti, joka miellyttää silmää harmonisuudellaan ja saa tulijan vaikuttumaan heti sisään tullessa.

Yksilöllinen koti Oma Malli -palvelulla

Messutalon ainutlaatuisella suunnittelulla on haettu pohjaratkaisua, joka soveltuu saumattomasti tähän kotiin ja parantaa siten asumismukavuutta. Yksilöllisen tilantarpeen huomioiminen erimerkiksi harrastuksiin ja harrastusvälineisiin liittyen tekee arjesta sujuvampaa.

”Omakotirakentajilla on usein tarkasti mielessä millaisen kodin he haluavat tai mitä he sinne tarvitsevat.  Olemme Sievitalolla vastanneet tähän tarpeeseen luomalla Oma Malli -palvelun. Sen avulla voimme muokata vakiotalomallia tai luoda täysin asiakkaan toiveen mukaisen talon. Vastoin yleistä oletusta räätälöity omakotitalo ei tule juuri vastaavaa vakiotalomallia kalliimmaksi”, toteaa Sievitalon liiketoimintajohtaja Heikki Linna.

Luonnonläheiset värit ja laadukkaat materiaalit luovat harmonisen tunnelman

Ajaton ja moderni Sievitalo Kultakoivu on tunnelmaltaan kodikas ja luonnonläheinen. Kaksikerroksinen talomalli soveltuu hyvin pienelle kaupunkitontille. Kodin oleskelutilassa on suuret ikkunat ja tavallista korkeampi huonekorkeus. Avara ja valoisa tila soveltuu mainiosti perheen yhdessäoloon. Sievitalo Kultakoivussa on muun muassa tilava kodinhoitohuone sekä vaatehuone ja erilliset wc:t molemmissa kerroksissa.

”Lähtökohtani sisustuksen suunnittelulle oli luoda ajaton ja lämminhenkinen perhekoti. Selkeälinjainen pohjaratkaisu pitää sisällään käytännöllisiä ratkaisuja, kuten yhdistetyn olohuone- ja ruokailutilan, josta on kulku terassille ja kauniille piha-alueelle. Sisustuksen luonnonläheiset värit ja aistiystävälliset pintamateriaalit luovat levollisen ja seesteisen tunnelman tähän kotiin”, kertoo kohteen sisustussuunnittelusta vastannut Linda Baki.

Esikuvana viime vuoden Asuntomessujen voittajatalo

Sievitalon viime vuoden messutalo on myös suunniteltu Oma Malli -palvelulla. Sisustussuunnitelma on Linda Bakin käsialaa. Rakennuttajapariskunta kiitti Sievitaloa ja Linda Baki Designia erityisesti hyvästä työn jäljestä, laadukkaista materiaaleista sekä erinomaisesta yhteistyöstä.

Sievitalon Unto voitti 2019 Kouvolan Asuntomessujen yleisöäänestyksessä sekä Paras talo että Paras sisustus -kategoriat. Messujen aikana Avotakka-lehti valitsi Sievitalo Unton suosikkikohteekseen, ja lisäksi rakentamisen ammattilaisista koostuva RKL-jäsenyhdistys nimesi talon mallikohteekseen.

Tutustu viime vuoden Asuntomessujen voittajataloon

SIEVITALO OY
www.sievitalo.fi

 

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja, Heikki Linna, Sievitalo Oy
puh. 0400 892 589, sähköposti: heikki.linna@sievitalo.fi

Sievitalo Oy on erikoistunut arjessa toimivien talopakettien ja asumisratkaisujen suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Sievitalon toimintaa ohjaavia arvoja ovat terveellisyys, kestävyys ja ympäristöystävällisyys.

Sievitalo kuuluu Sievi Group -rakennuskonserniin, joka toteuttaa suomalaisille koteja ja hyvinvointitiloja erilaisiin tarpeisiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Konsernin pääkonttori sijaitsee Kokkolassa. Sievitalolla on toimipisteet Lahdessa, Mikkelissä, Sievissä, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

 

Kohdetiedot:

  • Kohteen nimi: Sievitalo Kultakoivu
  • Kohdenumero 19
  • Neliömäärä: Kerrosala 182 m2 ja huoneistoala 154 m2
  • Huoneiston kokoonpano: 3 mh, työh, k+ruo, oh, 2vh, wc, wc+s, khh, ph+s, varasto, 2 terassia, autokatos, kesäkeittiö
  • Näytteilleasettaja: Sievitalo Oy, 050 4455 900, myynti@sievitalo.fi
  • Sisustussuunnittelija (pintamateriaali- ja sisustussuunnittelu): Linda Baki Design, 0404162318, linda@lindabaki.com

Seuraa meitä Instagramissa: @sievitalo @lindabakidesign