Filosofia

Missio

Missiomme on tarjota innovatiivisia puurakenteisia asumisratkaisuja, joissa yhdistyy sekä ekologisuus että esteettisyys.

 

Visio

Visiomme on olla puurakentamisen edelläkävijä ja tarjota paitsi kestäviä sekä käytännöllisiä, myös näyttäviä asumisratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja lisäävät onnellisuutta.

 

Arvot

Vastuullisuus: Valitsemme aina ympäristöystävällisiä materiaaleja ja teemme kestäviä päätöksiä. Olemme myös sekä vastuullinen työnantaja että kumppani. Lue vastuullisuusraporttimme täältä: Vastuullisuusraportti

 

Asiakaskeskeisyys: Sitoudumme kuuntelemaan asiakkaidemme tarpeita sekä toiveita ja kehittämään toimintaamme niin, että voimme vastata niihin.

 

Laatu: Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja kaiken tekemisemme keskiössä on luja, useiden vuosien aikana kartutettu ammattitaito.

 

Luotettavuus: Toimitamme aina sitä, mitä lupaamme ja rakennamme vankkoja suhteita niiden asiakkaiden, sijoittajien kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

 

Innovatiivisuus: Pyrkimyksemme on nyt ja tulevaisuudessa luoda innovatiivisia asumisratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Haluamme näyttää suuntaa alan muille tekijöille etsien inspiraatiota jatkuvasti laatikon ulkopuolelta.

Matkalla kohti hiilineutraaliutta

Sievi Group on laskenut yritystoimintansa hiilijalanjäljen ja on asettanut selkeät päästövähennystavoitteet tuleville vuosille. Suuntana on hiilineutraalius vuoteen 2032 mennessä ja puhtaamman tulevaisuuden rakentaminen.

Hiilijalanjäljen nykytilanne

Tulevaisuuden tavoitteiden asettaminen perustuu nykyhetken ymmärtämiseen. Siksi olemme laskeneet oman hiilijalanjälkemme yhdessä Reforest Finland Oy:n kanssa. Laskenta on tehty noudattaen GHG-raportointistandardia ja mukaan on laskettu kaikki päästöt, joihin yritys voi omalla toiminnallaan vaikuttaa.

Sievi Groupin hiilijalanjälki vuonna 2020 oli noin 640 CO2e tonnia, josta noin neljännes koostui omien ajoneuvojen polttoaineen kulutuksesta, neljännes yrityksen ostamasta sähköstä ja lämpö- tai viilennysenergiasta, ja noin puolet sisältää muut yritystoiminnan päästöt kuten työmatkaliikenteen, työmatkustuksen sekä logistiikan ja jätteet.

 

Askelmerkit tulevaisuuteen

Laskelman pohjalta olemme muodostaneet hiilitiekartan, joka tähtää täyteen hiilineutraaliuteen 2032. Vastuulliset valinnat liiketoiminnassa eivät voi jäädä pelkäksi sanahelinäksi: siksi konkreettiset toimenpiteet ja tavoitteet on määritelty.

Ensimmäinen tavoite vuoteen 2026 tähtää -30 % päästövähennykseen, ja vuoden 2030 vähennystavoite on jo -60 % vuoden 2020 tasosta. Vuoden 2032 tavoite on täysi hiiineutraalisuus.

Nyt asetetut tavoitteet ovat Reforest Finlandin asiantuntijoiden tarkistamia, ja verrokkilaskelmat ja tavoitteiden seuranta on aikataulutettu vuosille 2024 ja 2028. Vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijänä raportoimme tavoitelluissa vähennyksissä onnistumisesta ja määritämme selkeästi seuraavalle tasolle vaadittavat toimenpiteet.

 

  • Jätä sähköpostisi ja lue koko raportti

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.